Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Karbonsuz Şehir Çözümleriyle Iveco Bus, Busworld 2023'te Yeni Araçlarını Tanıtacak

Avrupa toplu taşımacılığın lideri IVECO BUS, 7-12 Ekim 2023 tarihleri arasında Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilecek olan Busworld 2023 Fuarı'nda yer alacak. Avrupa'da toplu taşımacılık sektörünün en önemli ticaret fuarı olan bu platformda IVECO, sıfır emisyonlu araçlar ve diğer alternatif tahrikli modellerini lanse edecek.




 Açık hava sergisinde tanıtıma imkan veren fuarda IVECO’nun şehir içi, şehirlerarası ve gezi otobüslerinden minibüslere kadar her misyonu kapsayan 11 aracı tanıtılacak.


Salon 4'te yer alan IVECO BUS standında emisyonsuz mobiliteye yer verilecek.  Marka, bugün piyasada bulunan tam elektrikli araçlardan oluşan şehir içi ve şehirlerarası araçlardan minibüslere kadar kapsamlı ürün yelpazesini sergileyecek: Stantta %100 elektrikli e-DAILY minibüs ve şasi, E-WAY Yeni Nesil, STREETWAY ELEC ve CROSSWAY LE ELEC yer alacak. Tüm bu araçlar, Iveco Grubu'nun güç aktarma organları markası FPT Industrial tarafından özel olarak sanayileştirilmiş en son NMC akü teknolojisine sahip.


NELER TANITILACAK


- IVECO BUS'un karbonsuz ürün yelpazesi, Brüksel'deki dünya prömiyerinde tanıtılacak olan şehir görevlerine adanmış yeni bir modelle genişletilecek.


- IVECO BUS, Busworld'de araçlarının Temmuz 2024'te yürürlüğe girecek olan Avrupa Genel Güvenlik Yönetmeliği ile uyumlu yeni Gelişmiş Sürücü Destek Sistemlerini (ADAS) nasıl entegre ettiğini gösterecek.


- IVECO BUS standını ziyaret edenler, fuarda sergilenen tüm araçlarda tanıtılacak olan yepyeni stili de keşfedecek.



- IVECO BUS standında ayrıca özel servis hizmetleri de tanıtılacak.


    Enerji Mobilite Çözümleri, markanın müşterilerin filolarını tamamen elektrikli hale getirmelerine destek olmak için sunduğu yeni özel hizmetler: her elektro mobilite projesini bütünüyle optimize etmek için bataryalar, şarj cihazları ve altyapı ile birlikte özel olarak yapılandırılmış elektrikli otobüsler.

    IVECO ON, enerji tüketimini ve performansını optimize etmek için elektrikli filonun etkin yönetiminden operatörün gemideki yaşamını iyileştirmeye kadar müşteri operasyonlarını tamamıyla kapsayacak şekilde tasarlanmış markanın bağlantı hizmetleri teklifi.


Açık alanda, statik sunumlar ve test sürüşleri için enerji geçiş gerekliliklerine uygun altı IVECO BUS alternatif tahrik modeli – tam elektrikli, doğal gaz ve biyometan, hibrit – mevcut olacak: E-WAY 9.5m ve 12m, URBANWAY CNG Hybrid 18m, CROSSWAY Low Entry CNG Hybrid, CROSSWAY ve EVADYS.


Sergiyi ziyaret edenler, toplu taşımacılıkta net bir vizyon, yenilikçi zihniyet ve ileri teknolojik bilgi birikimi ile sıfır emisyona geçişe öncülük eden bir lider keşfedecek. IVECO BUS, enerji geçişini güvenle yönlendirmek için yenilikçi uzman hizmetlerle entegre edilmiş, her görevi kapsayan eksiksiz bir sürdürülebilir çözümler yelpazesiyle öncülük ediyor.


IVECO BUS

IVECO BUS, Milano'daki Borsa Italiana'da listelenen ticari ve özel araçlar, güç aktarma organları ve finansal hizmetlerde küresel bir lider olan Iveco Group N.V.'nin bir markasıdır. 

Dünya çapındaki varlığı ve sürdürülebilir toplu taşımacılıkta Avrupa'daki lider konumu ile IVECO BUS, elektrik veya biyometan ile uyumlu sıkıştırılmış doğal gazla çalışan farklı enerjilerde mevcut küresel hareketlilik çözümleri sunarak kamu ve özel operatörleri tüm misyonlarında desteklemektedir.

İmal ettiği araç ve çözümler;

- okul, şehirlerarası ve turizm otobüsleri;

- BRT'ye özel versiyonlar da dahil olmak üzere standart ve körüklü şehir otobüsleri; şehir midibüsleri

- her türlü yolcu taşımacılığı görevleri için minibüsler.

- IVECO ON aracılığıyla sunulan bağlantı ve filo yönetimi hizmetleri

- Enerji Mobilite Çözümleri ile simülasyon ve tasarımdan şarj istasyonlarının teminine, şarj altyapısının kurulumu ve bakımına kadar ürün ve hizmet portföyü

Kapsamlı IVECO BUS ve IVECO servis ağı, bir Iveco Bus aracının çalıştığı her yerde dünya çapında yardımı garanti etmektedir.

IVECO BUS, Annonay ve Rorthais, Fransa, Vysoké Myto, Çek Cumhuriyeti, Brescia ve Foggia, İtalya'da beş üretim biriminde 5.000'den fazla kişiyi istihdam etmektedir.


IVECO

IVECO, Iveco Group N.V.'nin bir markasıdır.  (MI:IVG), IVECO çok çeşitli hafif, orta ve ağır ticari araçlar, arazi kamyonları ve arazi görevleri gibi uygulamalar için araçlar tasarlar, üretir ve pazarlar. Markanın geniş ürün yelpazesi arasında 3,3 - 7,2 ton araç ağırlığı segmentini kapsayan Daily, 6 - 19 ton arası Eurocargo ve 16 tonun üzerindeki ağır segmentte on-road IVECO S-WAY, off-road IVECO T-WAY ve hafif off-road görevler için IVECO X-WAY ile IVECO WAY serisi yer alıyor. IVECO, dünya çapında 21.000'e yakın kişiyi istihdam etmektedir. Avrupa, Asya, Afrika, Okyanusya ve Latin Amerika'da 7 ülkede üretim tesislerini yönetmekte ve burada en son ileri teknolojilere sahip araçlar üretmektedir. 160'tan fazla ülkede 4.200 satış ve servis noktası, bir IVECO aracının çalıştığı her yerde teknik desteği garanti eder.






Kaynak;: Basın Bülteni
www.ivecobus.com
www.ivecogroup.com
www.iveco.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..