Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni bir BMC geliyor mu? BMC, Ekim'de Belçika'da

27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda düzenlenen İzmir Teknofest'te  Tulga 4x4  SUV ve Amazon 4x4 Ottonom'unda dahil olduğu 4 araçla  yer alan BMC,  Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç imalatçılarından biri olarak  kuruluşunun 59. yılını gururla kutluyor. Ekim ayının ilerleyen günlerinde de Brüksel’de düzenlenecek #busworld2023’te Procity ve Neocity'den oluşan araçlarını sergileyecek.



Busworld2023'te 7. Salon, 703 no lu standtta elektikli, dizel ve doğalgazla çalışan otobüsleri görmek mümkün olacak. Bazı araç veya araçlarda makyaj bekleniyor!!




"  Üst düzey performans ve kullanıcı deneyimi sunan yeni nesil çevre dostu otobüslerimiz ile 7-12 Ekim tarihleri arasında Brüksel’de düzenlenecek #busworld2023’e hazırız.

📍Hol: 7, Stant: 703

Bizimle geleceğe dokunmak için takipte kalın! ⚡️


BMC is ready for #busworld2023, which this year is being held in Brussels between 7-12 October, which we are proudly displaying our new generation of environmentally friendly buses that offer both high-level performance and superb user experience.

📍Hall: 7, Booth: 703

Stayed tuned. ⚡️

#BMC #busworld #Procity #Bus #ElectricVehicle #ZeroEmission   "



5 gün boyunca süren etkinlikte Türkiye’nin ilk yerli motorlu Çok Amaçlı Zırhlı Aracı VURAN 4x4, üstün koruma seviyesi sayesinde sınıfında efsaneleşen KİRPİ’nin ihtiyaçlar doğrultusunda tam teşekküllü ambulans versiyonu KİRPİ II 4x4 AMBULANS, İnsansız Zırhlı Kara Aracı AMAZON 4x4 OTTONOM ve Jandarma kamuflajlı versiyonu ile Türkiye'nin ilk yerli ve milli doğuştan zırhlı SUV aracı TULGA ziyaretçilerin karşısına çıktı.






Kaynak; https://www.bmc.com.tr/
https://www.facebook.com/bmcotomotiv
https://twitter.com/BmcOtomotivTR

2 yorum:

  1. BMC Tulga nın zırhsız ve elektrikli sivil versiyonu da yapılmalı. Togg daki motor takılabilir. Çift olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir ama BMC'nin öncelikli 1. hedefi; savunma araçları, 2. hedefi toplu ulaşım , 3. hedefi kamyon-çekici. Sanırım sivil pikap, suv, hafif ticari araç; çok zaman sonra, o da belki!

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..