Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC; fuar ve ödüllerle ilerlerken hafif ticari araçtan hala haber yok!

İSO 500 Listesinde 55 yıldır yer alan BMC, Türkiye için çalışmaya devam ediyor.. Eylül sonu, Ekim başı İzmir Teknofest'te boy gösteren BMC Otomotiv;  7-12 Ekim tarihlerinde  Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen Busworld Europe 2023 Fuarı’nda, Elektrikli Procity +  12M modelini  ilk kez sergiledi, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Inter Airport Europe 2023 Fuarı'nda da, Türkiye'nin ilk yerli apron otobüsü NEOPORT 14 M ziyaretçilerin karşısına çıktı..



Ayın geri kalanında da, İnsan Kaynakları Platformu Kariyer.net tarafından düzenlenen İnsana Saygı Ödül Töreni'nde; aday başvurularını hızlı yanıtlama, en çok istihdam yaratma ve

Yeni BMC Kasser II / K2 

 en çok başvuru yapılan firma olma kriterlerine göre verilen İnsana Saygı Ödülü,  BMC tarafından alındı.



İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen 100’üncü Yıl Cumhuriyet Kutlama Gecesi’nde,ise 1968 yılından bu yana kesintisiz İSO 500 listesinde bulunan 19 sanayi kuruluşundan biri olan BMC'ye plaket verildi.

Efsane Geri Dönüyor. Yeni BMC, Çok yakında...

Bu etkinlikler, mevcut savunma ve otomotiv ürünlerinin imalatı sürerken Levend ve Megastar'ın boşluğu hala doldurulamadı!

Yeni BMC'ler, Savunma Sanayi Fuarı'nda




Yeni BMC Altuğ/Aktuğ/Aytuğ/Alptuğ!!!Tuğra ve Tulga'ya kardeş gelir mi?



Kaynak; www.bmc.com.tr

2 yorum:

  1. BMC, Karsan ile birlikte Megastar ın yeni versiyonunu üretebilir. Ortak platform daha az maliyet avantajı sağlar. Ama Karsan buna razı gelir mi bilemiyorum. Karsan, Hyundai ye minibüs üretmişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında işbirliği her zaman olumludur. Karsan, güncel olarak Hyundai H350 imal etmiyor galiba, internet sitesinde yazmıyor. Bir ara Karsan ın Renault Master modelini imal edebilleceği şeklinde haberler çıkmıştı!

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..