Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

New BMC Diamond!

 BMC Otomotiv; İspanya, Hollanda, Polonya gibi birçok Avrupa ülkesinde etkinliğini, arttırarak sürdürüyor. Romanya'da da eskiden olduğu gibi satışları devam ediyor.. Procity, Neocity ve Tuğra modelleriyle rakiplerinin karşısına çıkan BMC Romanya, BMC TRUCK & BUS SA adıyla faaliyetlerine devam ederken Euro Bus Diamond ismiyle de otobüs (montaj) imal ediyor..



 Romanya'da imal edilen araçlarda; BMC altyapısı üzerine ZF, Mercedes Benz (motor), Wabco, Pirelli ve Bosch gibi bileşenler kullanılıyor.



Öncelikle Romanya şehirlerinde araçlarını yollara çıkaran firma, toplu taşıma ve kamu araçları ihalelerinde de başarılı oluyor.







 

" ...Merkezi Ciorogârla, Ilfov'da bulunan BMC Truck & Bus şirketi, Türkiye'de üretilen BMC marka araçların Romanya'daki tek distribütörü olarak 2002 yılında kuruldu. Şirket, 2013/14 yılından itibaren Eurobus Diamond otobüslerinin üretimine başlamıştır... "


 


Elektrikli BMC'ler, ne zaman yollara çıkacak? Kimle iş birliği yapılıyor?

" ..Maliye Bakanlığı'nın internet sitesine göre, Türk İşinsanları Sinan Kılıç, Erhan Kılıç ve Hakan Kılıç  tarafından kontrol edilen BMC Truck & Bus'ın 2018 yılında yaklaşık 23,8 milyon Ley (5 milyon Euro) cirosu ve ortalama 47 çalışanı var... "

 

 

" ....Eurobus Diamond, mali krizden sağ kurtulan ve şu anda Mercedes, MAN veya Iveco gibi büyük üreticilerle rekabet edebilen tek Romen otobüsü... "


 


Yeni BMC 417; yeni, hafif, konforlu ve ekonomik

" ...Geçmişte troleybüs üreten Astra Bus Arad ve otobüs üreten Roman Braşov ile yarışan BMC Truks & Bus, toplu taşıma üreten tek Rumen şirketi olarak kaldı... "

 

 

"...Şu anda en iyi belediye otobüsünü üretiyoruz. Tamamen paslanmaz çelik ve alüminyumdan üretildiği için pastan asla etkilenmez. Mercedes'ten dünyanın en verimli otobüs motoruna ve ZF Friedrichshafen AG'den en iyi şanzımana sahiptir.."

Yeni BMC Levend; Yine, Yeniden

"...En iyi kalitedeki kaplamaları kullanıyoruz, dolayısıyla Eurobus Diamond'ın ömrü en az 30 yıldır, bu da yurt dışında üretilen çoğu otobüsün iki katıdır", diyor BMC Truks & Bus Başkanı Sinan Kılıç gururla... "

 


EURO BUS DIAMOND Markalı Araçlar

12 m Dizel EU6 Otobüs
12 m Elektrikli Otobüs
8.5 m Elektrikli Otobüs




" ...Euro Bus Diamond, otomotiv sektöründe yaklaşık 15 yıl boyunca edinilen deneyimin doğal sonucu olarak ortaya çıkan genç ve motive olmuş bir şirkettir.  "


"... Büyük yatırımın bir sonucu olarak, 2014 yılında, Euro Bus Diamond tarafından kentsel alanlarda yolcu taşımacılığı için tasarlanan ilk otobüsünü, daha spesifik olarak City Bus Diamond modelini piyasaya sunmanın mutluluğunu yaşadık... "





BMC Grubu

" BMC, 50 yılı aşkın süredir Türkiye'de otomotiv sektöründe, iç ve dış pazarlarda kendi markasıyla faaliyet göstermektedir. Ticari ve savunma sanayi araç segmentinde müşterilerin farklı ihtiyaçlarına uygun, kendi bünyesinde ve milli teknolojiyle ürünler geliştirmektedir. 

BMC ve Sumitomo'lu günlerden bu yana Nissan, 30 yıldır Türkiye’de

BMC, 2.500'ü aşkın çalışandan oluşan dinamik ve güçlü insan kaynağı ile tüm çözümlerin, modern tasarımın, Ar-Ge'nin, üretim, pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerin sahibidir. "


BMC Romanya

" Satılan 4000'den fazla otobüs ve kamyon ve profesyonel ve yetkin bir ekiple neredeyse 20 yıldır Romanya pazarında yer alıyoruz.

BMC, Hangi Çin Firmasıyla işbirliği Yapıyor? Üstelik iki anlaşma!

Esneklik, verimlilik ve etkinlik ile karakterize edilen en iyi fiyat/kalite oranını, hizmeti ve satış sonrası hizmetleri sunuyoruz. "








Kaynak; https://www.bmc.com.tr/satis-ve-servis
https://bmcromania.ro/
https://eurobusdiamond.com/

https://bmcromania.ro/noutati/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..