Sayfalar

Efsanevi araç, LADA NIVA Sport T2; İpek Yolu Rallisi'ni Kazandı

 NIVA Sport T2'deki Dmitry Voronov ve Kirill Enikeev'den oluşan ekip, Açık kategoride İpek Yolu ralli maratonunun galibi oldu. LADA Sport ROSNEFT ekibi, üç yıldır bu sonuca ulaşmak için çalışıyor ve yarış arabalarını sürekli geliştiriyor. LADA NIVA Sport T2, Altay Yaylalarından



 Moğolistan'ın kayalık yollarına kadar çeşitli koşullar ve arazi koşullarında, 2.992,42 km'lik özel etap mesafesi dahil 5.243 kilometrelik rotayı kat ederek dayanıklılığını ve güvenilirliğini bir kez daha kanıtladı.


Voronov ve Enikeev, rallinin on bir özel etabının dördünde birinci oldular; son en zor etap da dahil olmak üzere, araçta bulunan aletler ve yedek parçaları kullanarak ekipmanlarına bağımsız olarak bakım yapmak zorunda kaldılar.

İpek Yolu'nda iki LADA NIVA Sport T2!

Ortaklar Dmitry Voronov ve Kirill Enikeev;  “İpek Yolu”nda ilk kez birlikte performans sergilediler ve bu ilk  yarı, onlara uzun zamandır bekledikleri bir zaferi getirdi.


Dmitry Voronov (LADA Sport ROSNEFT ): “Açık sınıfı kazandık. Elbette yorgunum. Ama bu yorgunluk hoştur, muzafferdir. Bu kadar uzun, ilginç ve eğlenceli bir yolculuğun ardından insana bir başarı duygusu geliyor.”



T2 sınıfında yarışan pilot Mikhail Mityaev ve deneyimli navigatör Egor Okhotnikov'dan oluşan ekibin ikinci mürettebatı da maraton mesafesinin tamamını kat etmeyi başardı ve iyi bir sonuca giden yolda takımlarına ciddi destek sağladı. LADA NIVA Spor arabaları, Açık sınıfta olduğu gibi, en zorlu pist testlerine dayanan birkaç otomobilden biri haline geldi - efsanevi SUV'lar, Rusya ve Moğolistan'daki ralli maratonunun tüm mesafesini kat ederek hızlarını ve güvenilirliklerini kanıtladı.

İpek Yolu Rallisi 2024'ün nihai sonuçları organizatörler tarafından daha sonra yayınlanacak.


Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..