Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Sporcularımız (İngiltere ve Hollanda’da) Dünya Sınavında

Milli sporcularımız Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu İngiltere’de piste çıkacak. Dünyanın en önemli yarışlarından Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) Donington Park Pisti’nde düzenlenecek. Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden milli sporcular ilk sıralar için ter dökecek.




 BMW takımıyla şampiyonluğa koşan Toprak Razgatlıoğlu, 12 Temmuz Cuma günü serbest antrenmanlara katılacak. Milli motosikletçi 13 Temmuz Cumartesi günü TSİ 16.00'da ilk yarışta, 14 Temmuz Pazar günü TSİ 13.00'de Superpole yarışında TSİ 16.00'da da ikinci ana yarışta yer alacak. Yarışlar Red Bull TV'den canlı olarak yayınlanacak.


 


BAHATTİN SOFUOĞLU VE CAN ÖNCÜ’NÜN GÖZÜ ZİRVEDE


Milli motosikletçiler Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü'nün yer aldığı Dünya Supersport Şampiyonası da 12 Temmuz Cuma günü serbest antrenmanlar ve superpole ile start alacak. Bahattin Sofuoğlu MV Agusta Reparto Corse takımıyla, Can Öncü ise Kawasaki Puccetti takımıyla Donington Park Pisti’nde 13 Temmuz Cumartesi günü TSİ 17.15'te ilk yarışta yer alacak. 14 Temmuz Pazar günü ise TSİ 17.15'te hafta sonunun ikinci yarışı başlayacak ve mücadeleler Red Bull TV'den canlı olarak yayınlanacak.     


 


SEM TAŞPINAR DÜNYA GENÇLER ŞAMPİYONASI’NDA


Hollanda’da düzenlenecek FIM Dünya Gençler Motokros Şampiyonası’nda ülkemizi Sem Teyfik Taşpınar temsil edecek. Heerde şehrindeki De Kamperweg MX Pistinde 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak dünya şampiyonasında Teyfik Taşpınar elemeyi geçip final yarışlarına kalmaya çalışacak. Genç sporcu, 125 cc sınıfında 31 farklı ülkeden motokrosçu ile mücadele edecek.



Kaynak; https://www.tmf.org.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..