Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada'dan Fabrika Modernizasyonu, Yeni Iskra ve Aura Hazırlıkları

 AVTOVAZ ve iştirakleri; 29 Temmuz - 18 Ağustos 2024 tarihlerindeki kurumsal tatil sırasında yeni model hazırlıkları, ekipmanların modernizasyonu, onarımı, bakımı, fabrika koşullarının iyileştirilmesiyle ilgili çalışmalar yapıyor.. Çalışmanın önemli bir kısmı gelecek vaat eden projelerin uygulanması ile ilgili. 



Aura projesi için LADA Vesta kaynak atölyesindeki ekipmanın modernize edilmesi,. LADA Iskra projesi çerçevesinde, kaynak ve montaj atölyesinde çalışmalar, bitmiş araçlar için test tezgahlarının modernize edilmesi, kitlerinin oluşturulması, montaj hattına teslim edilmesi sağlanacak.

Yeni LADA ISKRA Tanıtıldı

LADA Niva'nın montaj hattı da optimize edilecek. Ayrıca otomobil parçaları depolarının yenilenmesi, demir döküm üretimindeki onarım çalışmalarının yapılması ve motor montaj hattının modernize edilmesi ,çalışma koşullarının iyileştirilmesi amacıyla, üretim binalarının havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinin temizlik ve bakımı, çeşitli bölümlerde gardıroplar, duşlar, banyolar ve diğer ortak alanlar yenilenecek.



AVTOVAZ Grubu'nun diğer işletmeleri de verimliliği artırmaya ve üretim verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalar yürütecek. Lada Izhevsk otomobil fabrikasında, gövde boyama odasının modernize edilecek  VIS-Auto işletmesinde, boyama kompleksi lansman için hazırlanacak.

Kurumsal tatil sırasında AvtoVAZ ve ortak kuruluşların çalışanları için 17 gıda satış noktasının çalışması sağlanırken işe gidiş ve dönüş için otobüs güzergahları oluşturulacak.İşletmenin hızlı bir şekilde başlatılması ve daha kesintisiz çalışması için bir otomobil bileşeni rezervi oluşturularak tatilden sonra tüm AvtoVAZ montaj hatlarının 19 Ağustos'ta devreye alınması bekleniyor.



Kaynak; ttps://www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..