Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

JAC, Almanya'da En Yeni Araçlarını Sergileyecek

Uzakdoğu'nun önde gelen markalarından JAC, elektrikli kamyon ve pikabıyla Avrupa'ya çıkarma yapacak.. Otomotiv üretim sektöründe 60 yıllık geçmişe sahip küresel bir referans noktası olan JAC MOTORS, Hannover'de (Almanya) düzenlenecek olan IAA Transportation  2024'te ilk kez görücüye çıkmaya hazırlanıyor. 



Bu etkinlik, ilk kez Çin dışındaki bir fuara doğrudan katılacak olan şirketin genişleme stratejisinde bir kilometre taşını işaret ediyor ve  böylece Avrupa pazarına olan bağlılığının altını çiziyor!

YOLLARA ADINI YAZDIRAJAC

JAC MOTORS, endüstriyel segmentteki en güçlü Çinli imalatçılarından biri. Dünya çapında 27 fabrikası ve Ar-Ge merkezi bulunuyor. Ve giderek Avrupa'da etkinliğini arttırıyor. Elektrikli kamyon  pazarına giren ilk Çinli marka olduğu Fransa örneği öne çıkıyor. Ayrıca İtalya, Portekiz, Belçika, İsviçre ve Norveç gibi ülkelerde de  faaliyet gösteriyor.

TÜRKiYE'DE BiR ÇiN OTOMOBiLi, JAC

JAC, İspanya pazarında %24'lük pazar payıyla sıfır emisyonlu ticari araç segmentine liderlik ediyor.

BMC, Hangi Çin Firmasıyla işbirliği Yapıyor? Üstelik iki anlaşma!

JAC MOTORS, en son teknolojisi, sunduğu hizmetin kalitesi ve elektrikli araç imalatçısı olarak uzmanlığı ile rekabetçi Avrupa pazarında kendini fark ettirmekte.. Şirket, yerel, pazar konusunda güvenilir ortaklarla işbirliği yaparak müşterileriyle uzun vadeli ilişkiler hedefliyor.



Yeni elektrikli otomobil XEV, IEV7s modeliyle Türkiye'de

JAC, ilk zamanlarında Hyundai ile işbirliği yaparken günümüzde ve günümüze gelen süreçte NIO, Volkswagen/SEAT/Navistar ve Huawei ile beraber çalışıyor.. Bir devlet kuruluşu olan  JAC Motors, Avrupalı aslında İtalyan; DR ( DR 4 / JAC Refine S3), EVO ve XEV markalarına da araç imal etti.

Yeni, Yerli, Gizemli Otomobil ve eBus


JAC markalı hafif kamyon ve midibüsler , Türkiye'de 2000'li yıllarda bir dönem satıldı. 2007-2011'lerde, Müjdeci Grup tarafından Folkvan adıyla montajı gerçekleştirildi. İhlas Motor'da bir dönem bu araçların imalatını/montajını yapmak istedi ancak sadece  satışı yapılabildi.

Yeni elektrikli BMC 417 EV, yakında!!!

 Günümüzde ise JAC Motors'un  BMC (2012'den bu yana 415 /417) ile HABAŞ /HBS (2022'de başladı, Steel Power) ile işbirliği görünüyor.

Çinli İtalyan, Euro 6 motorlarıyla Avrupa'da üretiliyor ve satılıyor





Kaynak;https://jacen.jac.com.cn/
https://www.jac.com.cn/
https://jacmotorsiberia.com/
https://www.instagram.com/jac_motors_global/
https://mondial.paris/
https://drautomobiles.com/
https://www.auto-evo.com/
https://www.auto-evo.es/
https://www.xev-global.com/
https://www.xevcars.com/
Kasko Listeleri
https://www.otometre.com/2021/02/yeni-elektrikli-otomobil-xev-iev7s.html
https://www.otometre.com/search/label/JAC

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..