Sayfalar

Scania, MINExpo International'da: Büyük düşünerek ama küçük hareket ederek verimlilik

Scania; fuarda, (tam) otonom kamyonunu sergiledi. Scania, bu yıl Las Vegas'ta düzenlenen MINExpo'da, 'Büyük düşün, küçük hareket et' yaklaşımının madencilik şirketlerinin daha çevik, yalın ve sürdürülebilir olma arayışlarına nasıl destek olduğunu gösteriyor. 



İsveç merkezli üretici, yalnızca sektördeki en verimli yanmalı motorları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda piyasaya elektrikli ve otonom kamyon çözümleri de sunuyor. Scania, maliyet ve operasyonel çalışma süresine odaklanmasıyla ünlüdür; bu düşünce, Scania'nın 100 yıldan uzun süredir nasıl işletildiğinden kaynaklanmaktadır ve madencilik sektöründe yük verimliliğine dönüşmektedir.


Scania Mining Direktörü ve Başkanı Tobias Ekstedt, "'Büyük düşün, küçük hareket et' yaklaşımımız müşterilerimizle gerçekten uyumlu oldu," diyor. "Onlar, zorluklarını ne kadar iyi karşıladığını ve Scania'da yük açısından verimli, kamyon tabanlı çözümlerimizle onlar için geleceğe yönelik sürdürülebilir bir yol sunduğumuzu anlıyorlar."



Scania'nın MINExpo fuarındaki standı (Batı salonu, 10751) otonom operasyon için bir sensör sistemiyle tam donanımlı bir R 620 10x4 madencilik kamyonu tarafından domine ediliyor. Scania'nın madencilik teklifinin dayandığı tüm özellikleri gösteriyor: sektör lideri yük verimliliği, daha hızlı çevrim süreleri, düşük emisyonlar, yüksek güvenlik standartları ve günün sonunda diğer alternatiflere kıyasla taşınan ton başına daha düşük maliyet.


Ekstedt, "Küresel madencilik sektörü şu anda diğer birçok sektör gibi bir dönüşüm sürecinde" diyor. "Otonomi ve elektrifikasyona ilişkin çözümlerimiz çevik madencilikte bir atılımın eşiğinde. Gerçekten işe yarayana kadar sektörün en sürdürülebilir ve verimli çözümlerini de sunuyoruz: MINExpo'da sergilediğimiz otonom kamyon, yeteneklerimizin mükemmel bir örneği."




Scania'nın dünya lideri bir ulaşım çözümleri sağlayıcısı ve  (VW) TRATON Grubu'nun bir parçası olarak geçmişi, müşteri odaklı tekliflerinin temelini oluşturmaktadır. Geniş kaynakları, güçlü varlığını (şu anda yaklaşık 12.000 Scania maden kamyonu faaliyettedir) ve madencilik sektörü için önemini oluşturmaktadır.


Ekstedt, "Madencilik sektöründe başarılı olmak, bizim gibi tedarikçiler için belirli yetenekler gerektirir," diyor. "Ancak uzun deneyimimiz ve Ar-Ge'ye harcama yapma isteğimizle, sektörün tam olarak ihtiyaç duyduğu şeyi sunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Temeller yerinde olmalı ve bunun da ötesinde, kişi başına düşen yük verimliliğini artırmak için otonomi ve elektriklendirme alanında sürdürülebilirlik ve en son teknolojiyi sunarak ön saflarda yer alıyoruz."



Kaynak; www.scania.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..