Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Yerli Elektrikli Karluna Hafif Ticari Araç, Yakında

 Karluna Mühendislik; yeni yerli elektrikli hafif ticari aracını, geçtiğimiz günlerde, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sergiledi. 2022 yılında fikir aşamasından proje çizgisine gelen girişim, 2023'ün ilk yarısında ete kemiğe bürünürken yılın üçüncü çeyreğinde  fabrika taslakları ve alanının belirlenmesi üzerinde çalışılıyordu.



 2023 bitmeden İzmir Ar-Ge Tasarım Ofisi'ninde açılışı yapıldı. KARLUNA MÜHENDİSLİK SAN.VE TİC.A.Ş.nin ofisi İzmir'in Konak ilçesinde, fabrikası Aliağa'da ve pil fabrikası da Çiğli'de bulunuyor.



Karluna Mühendislik resmi internet adresi, https://karluna.com.tr  'de;" Geleceğin peşinden yürümeye kararlıyız. 



Şirket vizyonumuzun en önemli değeri daha yaşanabilir şehirden yola çıkarak daha iyi bir dünyayı şekillendirmek. Güçlü adımlarla her gün yenilenerek hedefimize ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. " diyor..






" DÜNYAYA SESİMİZİ  DUYURACAĞIZ

Bütün bu gelişmelerin sonucunda, büyük bir coşkuyla web sitemizi dünyayla paylaşıyoruz. Web sitemizin başlangıcını yaparak, her geçen gün yeni gelişmelerden haberdar olacaksınız. 



 Çok yakın bir gelecekte, ilk aracımız kentin siluetinde görünmeye başlayacak o zaman sizinle yeni web sitemizle karşınızda olacağız. Sabredin, çok az kaldı.



 Karluna farkını önce şehir içi lojistik çözümümüzle göreceksiniz. Sonrasında ise, birçok insanın seveceğine inandığımız bireysel kullanım için araçlarımıza aşina olacaksınız. Bu da bizden size bir tüyo olsun. "



" ŞEHRİN YÜKÜNÜ PRATİK TAŞI

Şehir içinde ürün taşımak için artık eziyet çekmeye gerek yok. Kolay kullanım, temiz enerji avantajı yanı sıra şehir içi trafiği stresi yaşamadan işinizi keyifle yapmak Karluna ile tamamen gerçek. "


 

KARLUNA MÜHENDİSLİK SAN.VE TİC.A.Ş

AR-GE ve Tasarım Ofisi

+90 232 503 77 00

+90 232 503 77 05

Çınarlı Mahallesi Anadolu Caddesi No:19/1 İzkaline, Ofis Kat:13 35170 Konak / İzmir

arge@karluna.com.tr




Fabrika

Çoraklar mah. 5011 Sok. No:9 ALOSBİ Aliağa / İzmir

info@karluna.com.tr



Pil Üretim Tesisi

10.000 Sok No:10 AOSB Çiğli / İzmir

info@karluna.com.tr







Kaynak / Alıntı; https://karluna.com.tr/
https://www.linkedin.com/company/karluna/
https://www.linkedin.com/in/mustafakaraba%C4%9Fl%C4%B1/
https://www.turkpatent.gov.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..