Sayfalar

The Distinguished Gentleman's Drive, İstanbul, Antika Otomobil Federasyonu

Address Istanbul, tüm dünya ile aynı anda düzenlenen The Distinguished Gentleman's Drive etkinliğine ev sahipliği yaptı. Antika Otomobil Federasyonu’nun desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik, 1984 öncesinde üretilmiş klasik otomobillerle yüzlerce otomobil tutkununu bir araya getirdi. Address Istanbul, 29 Eylül Pazar günü dünya genelinde gerçekleştirilen



The Distinguished Gentleman's Drive etkinliğine ev sahipliği yaptı. Klasik otomobillerin geçit törenine sahne olan bu görkemli etkinlik, cemiyet iş ve sanat dünyasından isimleri bir araya getirdi. 



Address İstanbul’un kendi aracıyla dahil olduğu ve altmış kadar klasik aracın katıldığı kortejin ana temasını oluşturduğu etkinlik, 66 ülkede 200’den fazla şehirde aynı anda düzenleniyor ve prostat kanseri ile erkeklerin ruh sağlığına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştiriliyor.


 

Movember Foundation yararına düzenlenen The Distinguished Gentleman’s Ride ve The Distinguished Gentleman’s Drive etkinlikleri ile dünya genelinde bugüne kadar 50 milyon dolardan fazla bağış toplandı ve bu önemli sağlık sorununa dikkat çekilmesi sağlandı.





Address Istanbul Otel Müdürü Lider Düzgün, ev sahipliği yaptıkları bu etkinliğin önemini vurgulayarak “Klasik otomobil tutkunlarını ciddi bir sağlık sorununa da dikkat çekmek amacıyla bir araya getiren bu uluslararası etkinlik güzel İstanbul’umuzu da özgün bir rotayla tanıtıyor.


 

The Distinguished Gentlemen’s Drive etkinliğinin Türkiye ayağı olan bu kortejinin kentin en tarihi semtlerinden Üsküdar’dan başlayıp Boğaziçi’nden geçerek Avrupa yakasına ulaşmasından ve Address Istanbul olarak  3. Yılımızı kutladığımız bu günlerde kortejde kendi aracımızla yer almamızdan büyük memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.



Katılımcılar, Address Istanbul’dan başlayan, İstanbul’un tarihi ve turistik güzelliklerini gözler önüne seren bu torada unutulmaz bir sürüş deneyimi yaşadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..