Sayfalar

Türk Takımı, GT4 Avrupa Serisi 5. Ayak Yarışlarında Önemli Puanlar Topladı

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), GT4 Avrupa Serisi’nin 5’inci ayak yarışlarını tamamladı. İtalya'da bulunan ve motorsporları için büyük önem taşıyan Monza Pisti’nde 21 – 22 Eylül tarihlerinde gerçekleşen yarışlarda; Borusan Otomotiv Motorsport takımı, yaşadıkları zorluklara rağmen mücadeleyi sürdürerek değerli puanlar kazandı. 


 


21 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen yarışın ilk gününde, 11 numaralı otomobilde yarışan Yağız Gedik ve Pedro Ebrahim ikilisi, ilk virajda aracın aldığı temas sebebiyle yarışa devam edemedi. 12 numaralı otomobilde yarışan Berkay Besler ve Gabriele Piana ikilisi ise 22’nci sırada başladıkları yarışı 7’nci sırada tamamlamayı başardı.


 

22 Eylül Pazar günü gerçekleşen yarışın ikinci gününde, Yağız Gedik ve Pedro Ebrahim ikilisi, ilk gün yaşadıkları talihsizliğe rağmen 16’ncı sırada başladıkları yarışı 14’üncü sırada bitirdi. Berkay Besler ve Gabriele Piana ikilisi ise 19’uncu sırada başladıkları yarışı 4’üncü sırada tamamlamayarak önemli puanlar elde etti. 


 


Serinin beşinci ayak yarışlarının sona ermesiyle Yağız Gedik ve Pedro Ebrahim ikilisi, Silver Kategoride pilotlar sıralamasında 13’üncü sırada yer alırken Berkay Besler ve Gabriele Piana ikilisi, bir sıra yükselerek 3’üncülüğe ulaştı. Borusan Otomotiv Motorsport ise Takımlar Kategorisinde 3’üncü sıraya yerleşti.


 

T4 Avrupa Serisi'nin altıncı ve son yarışı, 29 – 30 Kasım tarihlerinde Suudi Arabistan’ın Cidde şehrindeki Jeddah pistinde gerçekleştirilecek.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..